Královéhradecký kraj
Tradice výroby sýrů v Dolním Přímu sahá do roku 1879, kdy hrabě Jan Harrach zakoupil zdejší pivovar a přebudoval ho na sýrárnu. Výroba plísňového sýru Niva začala v roce 1948. Později byla sýrárna znárodněna, upustila od výroby jiných sýrů a začala se specializovat pouze na Nivu.
Kontakty:
Dolní Přím 2, 503 16 Dolní Přím
Tel.: 495 441 060, 602 148 113
E-mail: niva.eko@volny.cz
Web: www.syr-niva.cz
Nabídka produktů:
Plísňový sýr Niva 50% t.v.s. - válec o váze cca 2kg, půlválec cca 1kg, porce 100g
Top výrobky:
Plísňový sýr Niva 50% t.v.s.
Množství surovin tuzemského původu: 95%
Ocenění:
Český výrobek, Regionální potravina Královéhradeckého kraje
Otevírací doba:
Po – Pá 6.00 – 8.30 a 9:00 – 14:15
So 8.00 - 8.30